donderdag 21 februari 2013

De saus komt uit de neusgaten!

Er is op dit moment een actie gaande bij een grote sausmerk. Als je bijvoorbeeld 2 potten ketchup koopt dan kun je een gratig sausdop krijgen in de vorm van een hoofd. Deze dop kun je in de plaats draaien van de standaarddop. Als je dan de ketchup (of andere saus) op je broodje kaas wilt doen dan komt de saus uit de neusgaten lopen.
Wij vinden het een leuke gadget, maar het lijkt hier tegen te vallen. Dat komt misschien omdat de neusgaten niet kunnen worden afgesloten na gebruik. Je moet de gele dop er af draaien, schoonmaken en dan de gewone dop er weer op doen om de ketchup te bewaren. Of je moet het niet erg vinden dat het potje open blijft staan. Erg leuk voor kinderen, maar niet handig in gebruik.....
Wij hebben hier bruine barbecuesaus gebruikt, maar  als je ketchup gebruikt krijg je een ander beeld met de rode saus die uit de neusgaten loopt.
Het "schroefdraad" van dit dekseltje is breder dan de potten ketchup bij ons in Nederland. Om er thuis plezier van te kunnen hebben moet je dus ook een pot meenemen.
 

 

 


1 opmerking:

  1. wat een geweldige leuke aktie, alleen al voor die dop zou je een paar flessen saus gaan kopen , Is vast een grote hit,
    mam

    BeantwoordenVerwijderen